Ligging en omgeving

Kastel Gomilica heeft een eigen badplaats gelegen op maar 1km van het appartement. De badplaats is kenmerkend door haar overkoepelende palmbomen, mooie uitzicht en de rust.
Het appartement Villa Zokic is omringt door mooie plekjes en kiekjes. Zo ook de eeuwen oude burcht die zeker een bezoekje waard is.

Watervallen Krka

Als u iets adembenemends wilt bezichtigen tijdens uw vakantie in appartement Villa Zokic, zou u eigenlijk de moeite moeten nemen om af te reizen naar de watervallen van Krka. Deze liggen op ongeveer 50 km van het appartement. In het park is een mooie wandelroute door de bossen en over de watervallen aangelegd. Aan het einde van de route ligt een door watervallen omringt meer waar u kunt zwemmen.

Haven Kastela Gomilica

Kastela Gomilica beschikt sinds een aantal jaar over een haven. De haven ligt op nog geen 1 km van het appartement. Boten huren en aanleggen is hier mogelijk, meer informatie is beschikbaar onder links.

Trogir & Split

Trogir en Split zijn twee grote steden die beide op zo'n 15 km van appartement Villa Zokic afliggen. Split staat bekend om zijn grote toerisme en heeft daarom zowel haar moderne als historische trekken. Trogir is een prachtige stad die zijn oudheid bewaard heeft. Beide steden lenen zich ervoor om uren in rond te lopen en alle mooie plekje te verkennen. Met markten, feestjes, oude kastelen, kerken en andere bezienswaardigheden.

Wist u dat vanaf het appartement Villa Zokic:

  • Het vliegveld rijdend op 7 km ligt
  • Voor de supermarkt maar 5 min loopt
  • De vesting op 1 km afstand ligt
  • De toeristische badplaats Medena op 20 km ligt
  • U door de familie Zokic zelf ontvangen word
  • Er altijd Nederlands sprekende mensen aanwezig zijn

 

Villa Zokic Rooms